Varnostnika pretepli do smrti

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pred igralnico so trije pijani moški napadli varnostnika in ga pretepli do smrti.
Oglej si celoten članek

V hrvaški prestolnici Zagreb danes odmeva brutalen uboj varnostnika v eni izmed igralnic, do katerega je prišlo okrog petih zjutraj, je potrdila policija. 

V Lastovski ulici je pred igralnico najprej prišlo do verbalnega spora, nato pa še do fizičnega napada varnostnika. Napadli so ga trije alkoholizirani moški. Kot piše portal Index.hr, je bil eden izmed napadalcev huje pijan od ostalih dveh. 

V enem trenutku je skušal vstopiti v službene prostore igralnice, kamor vstop nezaposlenim ni dovoljen. 40-letni varnostnik mu je skušal preprečiti namero, pri čemer so ga vsi trije napadli. Kot še piše omenjeni portal, sta ga dva držala, tretji ga je pretepal. 

V enem trenutku je varnostnik izgubil ravnotežje, padel in pri tem z glavo udaril ob rob stopnic. Napadalci so pobegnili, eden izmed očividcev pa je poklical nujno medicinsko pomoč. Varnostnik je še dajal znake življenja, odpeljali so ga v bolnišnico, kjer pa je podlegel poškodbam. 

Vsi trije napadalci so še vedno na begu. 

Dramatično Bežal pred policisti, zapeljal v Krko in pobegnil

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:14 4. September 2022.

    Krive bodo ŽAL stponice( ne razlog za kaj je padel na stopnice), alkohol, ker človek ne ve da posten krvolok …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.