Svet
23629 ogledov

Varnostnika pretepli do smrti

pest, pesti, spor, poškdoba Shutterstock
Pred igralnico so trije pijani moški napadli varnostnika in ga pretepli do smrti.

V hrvaški prestolnici Zagreb danes odmeva brutalen uboj varnostnika v eni izmed igralnic, do katerega je prišlo okrog petih zjutraj, je potrdila policija. 

V Lastovski ulici je pred igralnico najprej prišlo do verbalnega spora, nato pa še do fizičnega napada varnostnika. Napadli so ga trije alkoholizirani moški. Kot piše portal Index.hr, je bil eden izmed napadalcev huje pijan od ostalih dveh. 

V enem trenutku je skušal vstopiti v službene prostore igralnice, kamor vstop nezaposlenim ni dovoljen. 40-letni varnostnik mu je skušal preprečiti namero, pri čemer so ga vsi trije napadli. Kot še piše omenjeni portal, sta ga dva držala, tretji ga je pretepal. 

V enem trenutku je varnostnik izgubil ravnotežje, padel in pri tem z glavo udaril ob rob stopnic. Napadalci so pobegnili, eden izmed očividcev pa je poklical nujno medicinsko pomoč. Varnostnik je še dajal znake življenja, odpeljali so ga v bolnišnico, kjer pa je podlegel poškodbam. 

Vsi trije napadalci so še vedno na begu. 

avtocestna policija Dramatično Slovenija Bežal pred policisti, zapeljal v Krko in pobegnil

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • kapibara1 18:14 04.september 2022.

    Krive bodo ŽAL stponice( ne razlog za kaj je padel na stopnice), alkohol, ker človek ne ve da posten krvolok ko je opit, nujna pomoč, ker mu ni nudila strokovno pomoč- zelo podobno v LJ, tam vizavi bivše picerija TRiglav