Več ranjenih v streljanju pred mošejo

Foto: N.Č. C. Sadjemat Foto: N.Č. C. Sadjemat Foto: Profimedias Sadje in zelenjava Foto: Profimedia Trajekt na Rab Foto: Profimedia Trajekt na Rab Foto: Profimedia Hrvaška policija Foto: YouTube Mirela Lapanović, Mili, Parovi
V streljanju pred mošejo v Avignonu na jugovzhodu Francije je bilo v nedeljo zvečer lažje ranjenih osem ljudi. Oblasti zavračajo, da je šlo za teroristični napad.
Oglej si celoten članek

Po doslej znanih podatkih se je napad zgodil okoli 22.30, ko sta najmanj dva moška pred mošejo izstopila iz avtomobila in začela streljati. Po navedbah očividcev, naj bi bili v avtomobilu štirje moški.

"Kar vemo doslej, mošeja ni bila cilj napada. Dejstvo, da se je napad zgodil na ulici pred verskim objektom, nima povezave s samim napadom," je izjavil tožilec, ki je tudi zavrnil, da bi šlo za teroristični napad.

Streljanje se je zgodilo le nekaj dni potem, ko je v pariškem predmestju Creteil moški s svojim terenskim vozilom poskušal podreti varnostno ograjo pred mošejo. Voznik avtomobila, 43-letni Armenec, naj bi trpel za shizofrenijo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Oni že zdavnaj niso "Francija", ampak nekakšna afriško-arabska kolonija muslijev oz. skropucalo. To so največji smrdljivi ubijalci bele rase in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.