Svet
41 ogledov

Več ranjenih v streljanju pred mošejo

Policija v Parizu
1/7
EPA
V streljanju pred mošejo v Avignonu na jugovzhodu Francije je bilo v nedeljo zvečer lažje ranjenih osem ljudi. Oblasti zavračajo, da je šlo za teroristični napad.

Po doslej znanih podatkih se je napad zgodil okoli 22.30, ko sta najmanj dva moška pred mošejo izstopila iz avtomobila in začela streljati. Po navedbah očividcev, naj bi bili v avtomobilu štirje moški.

"Kar vemo doslej, mošeja ni bila cilj napada. Dejstvo, da se je napad zgodil na ulici pred verskim objektom, nima povezave s samim napadom," je izjavil tožilec, ki je tudi zavrnil, da bi šlo za teroristični napad.

Streljanje se je zgodilo le nekaj dni potem, ko je v pariškem predmestju Creteil moški s svojim terenskim vozilom poskušal podreti varnostno ograjo pred mošejo. Voznik avtomobila, 43-letni Armenec, naj bi trpel za shizofrenijo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • LukaMB 19:56 11.julij 2017.

    Oni že zdavnaj niso "Francija", ampak nekakšna afriško-arabska kolonija muslijev oz. skropucalo. To so največji smrdljivi ubijalci bele rase in ob enem tudi največji ubijalci na kontinentu Afrika. Dejansko so dobili to kar jim pripada. Merde France multiculture globalist shits ...prikaži več and liberal pussies snowflakes.

Sorodne novice