"Večkrat sem z glavo udaril v steno"

25-letni padalec Matthew Gough se je zaradi adrenalina odločil za skok z višine 300 metrov. Tragičen skok se je končal z le nekaj praskami.
Oglej si celoten članek

Adrenalinski skakalec je zaradi težav s padalom med skokom večkrat z glavo udaril ob steno. Na srečo se je njegov skok s 300 metrov višine končal le z nekaj praskami in udarninami.

"Padala nisem mogel nadzorovati. Poskušal sem se umakniti od stene, a mi ni uspelo. Prav tako mi ni uspelo preprečiti udarca ob tla. Ko sem prvič udaril v steno, sem se začel vrteti in padalo se je vse bolj zapletalo. Razmišljal sem le o tem, da bom ostal živ. Vedel sem, da bom zdaj zdaj padel na zemljo. Glede na to, s kolikšno hitrostjo sem padal, pa sem se zavedal tudi, da sem v velikih težavah. Nisem vedel, ali bom padel na zemljo ali v jezero. Mislil sem, da imam zlomljeni obe nogi, upal sem le, da ne bom padel v jezero, ker ne znam plavati. Ko sem pristal na tleh, sem bil presenečen, da sem živ," je dejal padalec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:15 23. Maj 2013.

    adrenalinski skakalec skoči nad jezerom in ne zna plavati!?

  • mph
    17:13 22. Maj 2013.

    Khm, kakšen pa je to "tragičen skok", ki se konča s praskami? Ali je morda beseda tragedija dobila nov pomen …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.