Svet
10 ogledov

"Večkrat sem z glavo udaril v steno"

Skakalec PrtScr You tube
25-letni padalec Matthew Gough se je zaradi adrenalina odločil za skok z višine 300 metrov. Tragičen skok se je končal z le nekaj praskami.

Adrenalinski skakalec je zaradi težav s padalom med skokom večkrat z glavo udaril ob steno. Na srečo se je njegov skok s 300 metrov višine končal le z nekaj praskami in udarninami.

"Padala nisem mogel nadzorovati. Poskušal sem se umakniti od stene, a mi ni uspelo. Prav tako mi ni uspelo preprečiti udarca ob tla. Ko sem prvič udaril v steno, sem se začel vrteti in padalo se je vse bolj zapletalo. Razmišljal sem le o tem, da bom ostal živ. Vedel sem, da bom zdaj zdaj padel na zemljo. Glede na to, s kolikšno hitrostjo sem padal, pa sem se zavedal tudi, da sem v velikih težavah. Nisem vedel, ali bom padel na zemljo ali v jezero. Mislil sem, da imam zlomljeni obe nogi, upal sem le, da ne bom padel v jezero, ker ne znam plavati. Ko sem pristal na tleh, sem bil presenečen, da sem živ," je dejal padalec.

Komentarjev 2
  • sash77 07:15 23.maj 2013.

    adrenalinski skakalec skoči nad jezerom in ne zna plavati!?

  • mph 17:13 22.maj 2013.

    Khm, kakšen pa je to "tragičen skok", ki se konča s praskami? Ali je morda beseda tragedija dobila nov pomen po slovarju? :-)