Voznik ratraka se je stepel s smučarjem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Opozoriti jih je želel, kako nevarno je njihovo početje.
Oglej si celoten članek

Na smučišču Rangger Köpfl na avstrijskem Tirolskem je v petek pozno zvečer prišlo do pretepa med upravljalcem teptalnega stroja in skupino turnih smučarjev. Ti so se okoli 23. ure spuščali po pobočju smučišča, ki ga je urejal teptalec.

Voznik je skočil iz vozila in smučarje nič kaj spravljivo opozoril na nevarnost, saj so hodili prek trenutno sproščene jeklenice, s katero se zavaruje teptalec, a je pri nočnih pohodnikih slabo naletel. Eden od smučarjev ga je zgrabil za vrat, začelo se je ruvanje in suvanje po snegu.

xxx

Video dogodka, ki ga je posnela priča, se je kot blisk razširil po socialnih omrežjih. Komentatorji se strinjajo, da bi bil nastop voznika teptalca lahko boljši, a hkrati so si nočni smučarji prislužili veliko kritik zaradi neupoštavanja nekaterih osnovnih varnostnih pravil. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:15 13. Januar 2020.

    Spoštovani Andrej, naslov je (spet) napačen, kajne? Ni se stepel voznik, ampak so ga napadli smučarji. Je res tako težko …

  • 09:30 13. Januar 2020.

    Tleke ima samo in samo voznik ratraka prav..

  • 22:17 12. Januar 2020.

    Naslov ni pravi! Smučar je fizično napadel voznika ratraka.(Eden od smučarjev ga je zgrabil za vrat)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.