Vojščaki IS k ubijanju pozivajo prostovoljce iz publike

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nov videoposnetek brutalnosti vojščakov Islamske države. Pet na smrt obsojenih so ubili s pomočjo prostovoljcev.
Oglej si celoten članek

Džihadisti so pet moških na smrt obsodili zaradi govora zoper islam; privedli so jih na trg v iraškem mestu Nineveh. Oblečeni so bili v značilna oranžna oblačila za obsojene s strani Islamske države, klečali so, oči so imeli prevezane.

Posnetek prikazuje govor džihadista, ki številni publiki pojasnjuje, zakaj so moški obsojeni na smrt. Sledilo je presenetljivo vprašanje, ali so med publiko prostovoljci, ki si želijo ubiti zapornike. Javila se je peterica najstnikov, ki je opravila nalogo.

Do dogodka je po poročanju Daily Mail prišlo le nekaj dni zatem, ko so vojščaki IS pobili 40 svojih dezerterjev in to na najhujši možen način; zakopali so jih žive.

Posnetek z vznemirjujočo vsebino je na tej Youtube povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:04 15. Maj 2016.

    "Oblečeni so bili v značilna oranžna oblačila za obsojene s strani Islamske države, klečali so, oči so imeli prevezane."<br /><br …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.