Vsa Španija upa, da za 2-letnega Julena še ni prepozno

Foto: Epa
Foto: Epa
Čakanje na razplet zgodbe z dečkom, ki je padel v stometrsko luknjo.
Oglej si celoten članek

Reševalci na jugu Španije delajo noč in dan v prizadevanjih po srečnem razpletu iskanja malega Julena. Ta je že v nedeljo padel v komaj 25 centimetrov široko in sto metrov globoko vrtino, ko se je z družino sprehajal po nekem posestvu v bližini Malage, poroča BBC.

Foto: Epa Iskanje dečka

Reševalna akcija je sprožila velikansko javno podporo reševalcem, ki se spopadajo z ogromnimi težavami. Tako so včeraj na prizorišče nesreče pripeljali velikanske stroje, s katerimi želijo zvrtati luknje in tako še pravi čas priti do dečka. Vrtanje bi lahko po ocenah trajalo dodatnih 15 ur. "Bodi močan, Julen!", piše z ročno pisavo na enem od plakatov, ki so jih ljudje obesili v bližini vrtine.

Foto: Epa Iskanje dečka

Časa za srečen razplet pa je vse manj. Deček je v luknji že od nedelje, reševalci pa sploh nimajo nobenega dokaza, da je živ. Da bi bila tragedija družine še hujša, je leta 2017 že izgubila takrat triletnega sina, ki se je zaradi zdravstvenih težav zgrudil med sprehodom po plaži.

Foto: Epa Iskanje dečka

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.