Vsi bodo vedeli kaj počnete v Beogradu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Hekerji so dobili dostop do več sto sistemov varnostnih kamer v Beogradu, slike tudi iz kozmetičnih salonov objavljajo na spletu.
Oglej si celoten članek

Računalniškim hekerjem je v relativno kratkem času uspelo vdreti v nekaj sto sistemov nadzornih kamer, ki so nameščene v različnih lokalih, trgovinah, in podobnih objektih po Srbiji, poroča Blic.

V zadnjih dneh jim je uspelo prestreči celo dogajanje v nekaterih kozmetičnih salonih in centrih dobrega počutja. V enem izmed teh salonov v centru srbske prestolnice je nameščenih 16 nadzornih kamer, hekerji imajo sliko z vseh. 

Na spletni strani, kjer objavljajo slike, je objavljenih že preko 300 posnetkov, dnevno pa si jih ogleda nekaj 10 tisoč obiskovalcev strani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.