Z aperkatom nad potnico

V Ohiu je voznik avtobusa z aperkatom onesposobil 25-letno potnico. Potniki so incident posneli.
Oglej si celoten članek

 

Američane je šokiral video, ki ga je posnel neki potnik na avtobusu v Ohiu. Med prepirom se je voznik dvignil s svojega sedeža in mlado žensko udaril v obraz.

Voznik Artis Hughes je nato potnico, ki so jo identificirali kot Shideo N. Lane, vrgel z avtobusa in zakričal: "Če se obnaša kot moški, bom z njo ravnal kot z moškim.“

Hughes, ki avtobus vozi že 22 let, je po incidentu povedal, da je tako ravnal v samoobrambi. Lanova naj bi ga zgrabila za vrat, mu pljunila v obraz in iz roke izbila mobilnik. Do konca preiskave so ga suspendirali. "Njegovo obnašanje je nesprejemljivo. Potnikom se za incident opravičujemo,“ so sporočili voznikovi delodajalci.

Lanova pa je povedala, da se ne spomni, kaj točno se je zgodilo, saj je bila "histerična". Spominja se le, da jo je voznik, ko je vstopila na avtobus, obtožil, da nima denarja, a ga je imela. Niti voznik niti potnica se za zdaj še nista odločila za tožbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.