Svet
24 ogledov

Z aperkatom nad potnico

V Ohiu je voznik avtobusa z aperkatom onesposobil 25-letno potnico. Potniki so incident posneli.

 

Američane je šokiral video, ki ga je posnel neki potnik na avtobusu v Ohiu. Med prepirom se je voznik dvignil s svojega sedeža in mlado žensko udaril v obraz.

Voznik Artis Hughes je nato potnico, ki so jo identificirali kot Shideo N. Lane, vrgel z avtobusa in zakričal: "Če se obnaša kot moški, bom z njo ravnal kot z moškim.“

Hughes, ki avtobus vozi že 22 let, je po incidentu povedal, da je tako ravnal v samoobrambi. Lanova naj bi ga zgrabila za vrat, mu pljunila v obraz in iz roke izbila mobilnik. Do konca preiskave so ga suspendirali. "Njegovo obnašanje je nesprejemljivo. Potnikom se za incident opravičujemo,“ so sporočili voznikovi delodajalci.

Lanova pa je povedala, da se ne spomni, kaj točno se je zgodilo, saj je bila "histerična". Spominja se le, da jo je voznik, ko je vstopila na avtobus, obtožil, da nima denarja, a ga je imela. Niti voznik niti potnica se za zdaj še nista odločila za tožbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.