Z bagrom v Lidl

Foto: Profimedia
Policija je že prijela več ljudi.
Oglej si celoten članek

Irska se sooča s hudimi vremenskimi težavami, saj se je val hladnega zraka z vzhoda srečal z neurjem Emma z Atlantika, zaradi česar sta območje zajela obilno sneženje in velik padec temperatur.

Vremenske neprilike je skušala izkoristiti skupina tatov, ki je okradla supermarket Lidl v Dublinu. Najprej so v trgovini grozili zaposlenim, potem pa z ukradenim bagrom uničila del skladišča trgovine.

Foto: Profimedia Rop Lidla

Med drugim so ukradli sef, ki so ga nato z bagrom skušali odpreti, kar jim ni uspelo.

Na mesto dogodka je prispelo okrog petdeset policistov, ki so jih pripadniki tatinske skupine obmetavali s kamenjem in ledenimi snežnimi kepami.

Policistom je uspelo prijeti osem ljudi, ki so jih zadržali v priporu.

Foto: Profimedia Rop Lidla

Vse več jih je Veliki trgovci ob nedeljah zapirajo trgovine, kaj bo odprto in kaj ne?

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:59 5. Marec 2018.

    Visoko izobrazen kader brez kalamara spodaj...

  • 18:43 4. Marec 2018.

    Črne podgane.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.