Z balkona v smrt skočila vsa družina

Foto: Epa
Foto: Epa
Oglej si celoten članek

 Z balkona svojega stanovanja v kraju Montreux na zahodu Švice je danes skočila petčlanska družina. Eden od njih je zdaj v kritičnem stanju, štirje pa so pri skoku umrli, je po poročanju tujih tiskovnih agencij sporočila tamkajšnja policija.

Skok je bil usoden za 40-letnega očeta in 41-letno mamo, njuno osemletno hčerko in mamino sestro dvojčico. 15-letni sin je v bolnišnici v kritičnem stanju.

Skočili so, ko sta se na njihovem domu oglasila dva policista, ker naj bi oče svoja otroka nezakonito poučeval sam doma in nista hodila v šolo. Potem ko sta potrkala na vrata in se predstavila, jima vrat ni odprl nihče, v stanovanju pa je zavladala tišina, zato sta odšla.

V vmesnem času je z balkona v neposredni bližini Ženevskega jezera skočilo pet družinskih članov. Po navedbah sosedov je družina prihajala iz Francije, v stanovanju pa so zelo neopazno živeli približno tri leta.

 

Crna kronika na spletu.

Crna kronika slovenija – kaj se dogaja v Sloveniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.