Svet
18902 ogledov

Z balkona v smrt skočila vsa družina

policija švica Epa

 Z balkona svojega stanovanja v kraju Montreux na zahodu Švice je danes skočila petčlanska družina. Eden od njih je zdaj v kritičnem stanju, štirje pa so pri skoku umrli, je po poročanju tujih tiskovnih agencij sporočila tamkajšnja policija.

Skok je bil usoden za 40-letnega očeta in 41-letno mamo, njuno osemletno hčerko in mamino sestro dvojčico. 15-letni sin je v bolnišnici v kritičnem stanju.

Skočili so, ko sta se na njihovem domu oglasila dva policista, ker naj bi oče svoja otroka nezakonito poučeval sam doma in nista hodila v šolo. Potem ko sta potrkala na vrata in se predstavila, jima vrat ni odprl nihče, v stanovanju pa je zavladala tišina, zato sta odšla.

V vmesnem času je z balkona v neposredni bližini Ženevskega jezera skočilo pet družinskih članov. Po navedbah sosedov je družina prihajala iz Francije, v stanovanju pa so zelo neopazno živeli približno tri leta.

 

Crna kronika na spletu.

Crna kronika slovenija – kaj se dogaja v Sloveniji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.