Z Berlusconijem v Putinovi postelji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Prostitutka Patrizia D’Addario razkrila pikantne podrobnosti iz Berlusconijeve spalnice.
Oglej si celoten članek

V Italiji poteka proces proti moškemu, ki je nekdanjemu premierju Silviu Berlusconiju dobavljal dekleta za njegove slovite bunga-bunga zabave. Med njimi je bila tudi prostitutka Patrizia D’Addario. Ta je med pričanjem povedala, da je prvič, ko je bila pri Berlusconiju, zbežala. "Še nikoli nisem sodelovala v orgiji, zato sem zbežala. Berlusconi je stekel za mano in me poskušal pomiriti s knjigo, v kateri so bile fotografije njegovih vil,“ je povedala 47-letnica, ki pa je nekaj tednov zatem le pristala v njegovi postelji.

Patrizia je izjavila, da sta se spolnim užitkom predajala v postelji, ki jo je Berlosconiju poklonil ruski predsednik Vladimir Putin. 78-letni politik naj bi bil nadvse romantičen. Lepotici je menda napisal več pesmi. Zanjo je izpustil celo večerjo, na kateri so proslavljali izvolitev ameriškega predsednika. "Rekel je, da ima vročino,“ je še razkrila prodajalka ljubezni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.