Svet
17 ogledov

Z Berlusconijem v Putinovi postelji

Patrizia D’Addario Profimedias
Prostitutka Patrizia D’Addario razkrila pikantne podrobnosti iz Berlusconijeve spalnice.

V Italiji poteka proces proti moškemu, ki je nekdanjemu premierju Silviu Berlusconiju dobavljal dekleta za njegove slovite bunga-bunga zabave. Med njimi je bila tudi prostitutka Patrizia D’Addario. Ta je med pričanjem povedala, da je prvič, ko je bila pri Berlusconiju, zbežala. "Še nikoli nisem sodelovala v orgiji, zato sem zbežala. Berlusconi je stekel za mano in me poskušal pomiriti s knjigo, v kateri so bile fotografije njegovih vil,“ je povedala 47-letnica, ki pa je nekaj tednov zatem le pristala v njegovi postelji.

Patrizia je izjavila, da sta se spolnim užitkom predajala v postelji, ki jo je Berlosconiju poklonil ruski predsednik Vladimir Putin. 78-letni politik naj bi bil nadvse romantičen. Lepotici je menda napisal več pesmi. Zanjo je izpustil celo večerjo, na kateri so proslavljali izvolitev ameriškega predsednika. "Rekel je, da ima vročino,“ je še razkrila prodajalka ljubezni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.