Z izjavo o samozadovoljevanju na socialnih omrežjih sprožil težko debato

Foto: Youtube
Foto: Youtube
"Roka moškega, ki se samozadovoljuje, bo v posmrtnem življenju zanosila, " je na turški televiziji izjavil muslimanski pridigar. "Je abortus tam zgoraj dovoljen?" se je glasilo vprašanje na twitterju.
Oglej si celoten članek

Muslimanski pridigar Mucahid Cihad Han je med nedeljskim nastopom na turški privatni televiziji 2000 TV, z bizarno izvjavo, češ: "Roka moškega, ki masturbira, bo v posmrtnem življenju zanosila," na socialnih omrežjih sprožil val duhovitih komentarjev. Največ so se razpisali na twitterju, kjer ima popularni Han tudi veliko sledilcev (12.000). Eden od twitterašev ga je vprašal: "Ali so ginekologi tudi v posmrtnem življenju?", drugega je zanimalo:"Je abortus tam zgoraj dovoljen?"

Po pisanju Hürriyet Daily News se je omenjeni pridigar v svoji oddaji, kjer odgovarja na vprašanja gledalcev, nekako ujel v debato, saj mu je nek gledalec priznal, da se zamozadovoljevanju, kljub temu, da je poročen, nikakor ne more odreči. "Če bi bil naš gledalec samski, bi mu predlagal poroko. Kaj pa zdaj, kaj  naj na to rečem?"  je pred gledalci na glas razmišljal Han, ki je "nesrečnežu" svetoval, naj se skušnjavi upre, in sicer s ponavljanjem besed "masturbacija je prepovedana".     

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 09:37 1. Junij 2015.

    ...moški, kise samozadovoljuje.. očitno je s tem iskal uteho- alibi, češ, fantek te pa lahko..

  • 11:07 28. Maj 2015.

    če bi se še kakšni drugi pridigarji raje posvetili masturbacijam bi bilo verjetno manj terorizma

  • to pa je res..preveč lahko. tud z raznimi marketinškimi strokovnjaki pri potrošnji.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.