Svet
29 ogledov

Z izjavo o samozadovoljevanju na socialnih omrežjih sprožil težko debato

muslimanski pridigar Youtube
"Roka moškega, ki se samozadovoljuje, bo v posmrtnem življenju zanosila, " je na turški televiziji izjavil muslimanski pridigar. "Je abortus tam zgoraj dovoljen?" se je glasilo vprašanje na twitterju.

Muslimanski pridigar Mucahid Cihad Han je med nedeljskim nastopom na turški privatni televiziji 2000 TV, z bizarno izvjavo, češ: "Roka moškega, ki masturbira, bo v posmrtnem življenju zanosila," na socialnih omrežjih sprožil val duhovitih komentarjev. Največ so se razpisali na twitterju, kjer ima popularni Han tudi veliko sledilcev (12.000). Eden od twitterašev ga je vprašal: "Ali so ginekologi tudi v posmrtnem življenju?", drugega je zanimalo:"Je abortus tam zgoraj dovoljen?"

Po pisanju Hürriyet Daily News se je omenjeni pridigar v svoji oddaji, kjer odgovarja na vprašanja gledalcev, nekako ujel v debato, saj mu je nek gledalec priznal, da se zamozadovoljevanju, kljub temu, da je poročen, nikakor ne more odreči. "Če bi bil naš gledalec samski, bi mu predlagal poroko. Kaj pa zdaj, kaj  naj na to rečem?"  je pred gledalci na glas razmišljal Han, ki je "nesrečnežu" svetoval, naj se skušnjavi upre, in sicer s ponavljanjem besed "masturbacija je prepovedana".     

 

 

Komentarjev 7
  • kapibara 09:37 01.junij 2015.

    ...moški, kise samozadovoljuje.. očitno je s tem iskal uteho- alibi, češ, fantek te pa lahko..

  • Mr.Bean 11:07 28.maj 2015.

    če bi se še kakšni drugi pridigarji raje posvetili masturbacijam bi bilo verjetno manj terorizma

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:19 27.maj 2015.

    to pa je res..preveč lahko. tud z raznimi marketinškimi strokovnjaki pri potrošnji.