Z luksuznimi avtomobili divjali po centru Splita

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Večkrat prevozili rdečo luč, pomislite, kaj vse bi se lahko zgodilo.
Oglej si celoten članek

Hrvaški portal 24Sata je objavil posnetek luksuznih avtomobilov, ki dirjajo po Splitu. Vozili so tudi s hitrostjo 150 km na uro, prevozili rdečo luč in se ob tem še snemali. Policija objestnežev še ni prijela. 

xxx

"To je šolski primer objestne vožnje, za kar sta predvidena zapor in zaplemba vozil. In to bi morali storiti," je za portal dejal sodni izvedenec za promet Goran Husinec. "Lahko bi koga ubili. Predstavljajte si, da na križišču pride z leve strani drugi avtomobil. Če bi s takšno hitrostjo trčili, bi bili na mestu mrtvi," je dodal. 

Na portalu pijasnjujejo, da lahko ti zelo dragi jekleni konjički dosežejo hitrost do 300 kilometrov na uro ali še več. Dva sta bila znamke Porsche 911 Turbo S. Takšno vozilo sicer v Nemčiji stane 205.000 evrov, na Hrvaškem pa dva milijona kun (približno 269.000 evrov). Tretji je McLaren 570 S, takšno novo vozilo v Nemčiji stane okoli 185.000 evrov.

Splitska policija je potrdila, da so od sobote do nedelje prejeli prijavo okoli 1 ure ponoči. Takoj so aktivirali razpoložljive policiste, vendar jih še niso uspeli najti. Kriminalistična preiskava je v teku. 

dezurni@zurnal24.si

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:29 5. Avgust 2020.

    Gre za mlade razvajene socio in psihopate. Takšne so jih naredili njihovi starši z neprimerno permisivno vzgojo. Ker so to …

  • 21:54 2. Avgust 2020.

    Niso jih se prijeli ali jih ne smejo prijeti? Blazno tezko je najti prestizni avto sploh,ker ima registrsko tablico. Vecja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.