Z mačeto je hodil po vasi in grozil

Foto: Dino Stanin / Pixell
Foto: Dino Stanin / Pixell
Zaradi strelnih ran je umrl mlad moški.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo, da je v kraju Donje Stative v občini Neretič v bližini slovenske meje zaradi strelnih ran umrl mlad moški. V zvezi z dogodkom so prijeli eno osebo, policijska preiskava še poteka. 

Iz državnega odvetništva, ki vodi preiskavo, so potrdili, da gre za nasilno smrt mladega moškega, katerega identiteta še ni poznana, gre pa po vsej verjetnosti za hrvaškega državljana. Izključili so možnost, da bi šlo za ilegalnega migranta.

Iz karlovške karlovške policijske uprave so sporočili, da so bili obveščeni o najdbi trupla, več informacij pa zaradi poteka preiskave še ne morejo posredovati. 

Jutranji list, ki se sklicuje na neuradne vire, poroča, da je policija prijela upokojenega M. K., starega 75 do 85 let, ki se je na Hrvaško vrnil iz Nemčije in je živel sam. Med sosedi naj ne bi bil priljubljen, saj je bil precej nasilne narave ter je po vasi hodil z mačeto in grozil mimoidočim.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.