Svet
1062 ogledov

Z mačeto je hodil po vasi in grozil

Hrvaška policija Dino Stanin / Pixell
Zaradi strelnih ran je umrl mlad moški.

Hrvaški mediji poročajo, da je v kraju Donje Stative v občini Neretič v bližini slovenske meje zaradi strelnih ran umrl mlad moški. V zvezi z dogodkom so prijeli eno osebo, policijska preiskava še poteka. 

Iz državnega odvetništva, ki vodi preiskavo, so potrdili, da gre za nasilno smrt mladega moškega, katerega identiteta še ni poznana, gre pa po vsej verjetnosti za hrvaškega državljana. Izključili so možnost, da bi šlo za ilegalnega migranta.

Iz karlovške karlovške policijske uprave so sporočili, da so bili obveščeni o najdbi trupla, več informacij pa zaradi poteka preiskave še ne morejo posredovati. 

Jutranji list, ki se sklicuje na neuradne vire, poroča, da je policija prijela upokojenega M. K., starega 75 do 85 let, ki se je na Hrvaško vrnil iz Nemčije in je živel sam. Med sosedi naj ne bi bil priljubljen, saj je bil precej nasilne narave ter je po vasi hodil z mačeto in grozil mimoidočim.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.