Z nožem na tržnici nad šest žensk

Foto: Žurnal24 V zadnjih tednih je bilo na Kitajskem že pet napadov na vrtce in šole, pri čemer
Kitajec je z mesarskim nožem napadel šest mladih žensk na tržnici. Nato je sodil še sebi.
Oglej si celoten članek

Kitajec, oborožen z mesarskim nožem, je šest mladih žensk napadel v mestu Foshan na jugu Kitajske. Pet žrtev je zdaj v bolnišnici, dve sta v kritičnem stanju.

To je bil zadnji v vrsti podobnih napadov, ki so v minulih tednih pretresli Kitajsko. V zadnjih tednih so namreč moški z noži izvedli več napadov, predvsem na vrtce in šole.

Zaradi tega so oblasti v državi, ki ni znana po nasilnih kriminalnih dejanjih, okrepile varnostne ukrepe okoli šol in se osredotočile na preprečevanje napadov, s katerimi naj bi posamezniki predvsem kopirali prejšnja nasilna dejanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.