Za brisalci ga je pričakalo nevsakdanje sporočilo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
S Hrvaške prihaja sila nenavadna zgodba. Neznanega lastnika avtomobila z daruvarskimi registrskimi oznakami je za brisalci pričakalo nevsakdanje sporočilo. In ne, ni bila kazen.
Oglej si celoten članek

Lastnika enega od hrvaških avtomobilov je za brisalci pričakalo sila nenavadno sporočilo. Kot je razvidno s fotografije, mu je nekdo na vetrobranskem steklu pustil listek, na katerem v hrvaščini piše: "Noseča sem. Pokliči me na 098/--- ---)." 

Hrvaški mediji sicer za zdaj še ne poročajo, ali gre za sporočilo z resnično vsebino ali za neslano šalo, vsekakor pa je fotografija hitro postala hit družbenih omrežij. Prepričani pa smo tudi v to, da je bil lastnik avtomobila ob pogledu na sporočilo prebledel. Pa naj gre za šalo ali ne.

Fotografija, ki je bila objavljena v Facebook skupini "Prometne zgode i nezgode" je požela precej smeha, tako da so se pod njo hitro zvrstili številni zabavni komentarji.

xxx

"Bolj bi bil vesel, če bi bila kazen," je komentiral eden od uporabnikov Facebooka. "Ali išče očeta ali parkirno mesto," je dodal drugi. "Uporabnik trenutno ni dosegljiv," je dodala tretja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:17 20. Februar 2023.

    Ta pravo kazen bo fasal od svoje babence , pa bil kriv al pa nedolžen !

  • 07:31 20. Februar 2023.

    Stara fora ko se želiš znebiti nekoga mi parkira na tvojem nestu

  • 17:51 19. Februar 2023.

    na hrvaškem je pol reg. tablic "DA" ...zakaj??? zato ,ker je območje Daruvarja registrirano kot nerazvito in imajo zato cenejše …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.