Svet
109771 ogledov

Za brisalci ga je pričakalo nevsakdanje sporočilo

Sporočilo za brisalci Facebook
S Hrvaške prihaja sila nenavadna zgodba. Neznanega lastnika avtomobila z daruvarskimi registrskimi oznakami je za brisalci pričakalo nevsakdanje sporočilo. In ne, ni bila kazen.

Lastnika enega od hrvaških avtomobilov je za brisalci pričakalo sila nenavadno sporočilo. Kot je razvidno s fotografije, mu je nekdo na vetrobranskem steklu pustil listek, na katerem v hrvaščini piše: "Noseča sem. Pokliči me na 098/--- ---)." 

Hrvaški mediji sicer za zdaj še ne poročajo, ali gre za sporočilo z resnično vsebino ali za neslano šalo, vsekakor pa je fotografija hitro postala hit družbenih omrežij. Prepričani pa smo tudi v to, da je bil lastnik avtomobila ob pogledu na sporočilo prebledel. Pa naj gre za šalo ali ne.

Fotografija, ki je bila objavljena v Facebook skupini "Prometne zgode i nezgode" je požela precej smeha, tako da so se pod njo hitro zvrstili številni zabavni komentarji.

"Bolj bi bil vesel, če bi bila kazen," je komentiral eden od uporabnikov Facebooka. "Ali išče očeta ali parkirno mesto," je dodal drugi. "Uporabnik trenutno ni dosegljiv," je dodala tretja.

Komentarjev 3
 • Idioti 15:17 20.februar 2023.

  Ta pravo kazen bo fasal od svoje babence , pa bil kriv al pa nedolžen !

 • Avatar lopov
  lopov 07:31 20.februar 2023.

  Stara fora ko se želiš znebiti nekoga mi parkira na tvojem nestu

 • asmas1965 17:51 19.februar 2023.

  na hrvaškem je pol reg. tablic "DA" ...zakaj??? zato ,ker je območje Daruvarja registrirano kot nerazvito in imajo zato cenejše registracije ter nižje davke .Privatniki so si uredili stalno prebivališče na tem območju ter firme registrirali v Daruvarju....In to izkoriščajo.Sicer zakaj nebi