"Za ebolo so krivi Američani!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Severna Koreja je ZDA obtožila, da so krivi za širitev ebole, Afriko pa naj bi si izbrali za testiranje biološkega orožja.
Oglej si celoten članek

Kot je poročala severnokorejska tiskovna agencija KCNA, jih je pomočnik nekdanjega ameriškega predsednika Ronalda Reagana obvestil, da so ZDA izumile osnovo virusa ebole, da bi s tem začele biološko vojno. Agencija v članku trdi, da so ZDA neki farmacevtski družbi dale 140 milijonov dolarjev, da je začela razvijati virus, Afriko pa so namensko izbrali kot teren za testiranje.

Trdijo še, da ameriški imeprialisti že dolgo delajo poskuse "s smrtonosnimi epidemijami, ki povzročajo neopisljivo trpljenje človeštva". Cepivo pa naj bi že imeli, a so ga zadržali zase.

Severna Koreja ZDA pripisuje tudi krivdo za širitev virusa aidsa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:51 3. December 2014.

    se moram strinjati, da so tut tebe mal poŠRICAL z virusom neumnosti...

  • jz bi rade volje verjel če ne bi bilo to samo govoričenje. govorit pa zmišljevat si zgodbice zna vsak ...ampak …

  • 23:23 2. December 2014.

    Kako se pa komunist naj ne bi strinjal z komunisti ! Imaš prosto pot do njih in pojdi tja živet.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.