Za iPhone 4 bi prodala nedolžnost

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Dekle s Kitajske je na spletu prodajalo svojo nedolžnost v zameno za iPhone 4.
Oglej si celoten članek

Pred dnevi smo poročali o kitajskem najstniku, ki je za nekaj več kot 2.200 evrov prodal svojo ledvico, ker si je le tako lahko privoščil iPad 2.

Tokrat pa iz Kitajske prihaja še ena nevsakdanja novica v zvezi z Applovimi produkti. Neka najstnica je na spletni strani Weibu, to je kitajska različica Twitterja, zapisala, da prodaja svojo nedolžnost za iPhone 4. Kot piše portal mactrast.com, je ponudbo utemeljila s tem, da ji ga oče noče kupiti. Svojo ponudbo je opremila s priloženo fotografijo.

Njen zapis je naletel na ostre odzive; nekateri so se začeli spraševati celo, ali gre za potegavščino, drugi pa, ali je nekdo zlorabil njen profil in ji želel s tem zapisom škoditi.

"Resnično upam, da so te govorice neresnične ali se ne zaveda, da je iPhone 5 že skoraj tu? Kakorkoli že, z vso resnostjo ponujati nedolžnost na internetu je trapasta napaka, še posebej za najstnico, ki morda niti ne more popolnoma razumeti posledic svojega dejanja," je zapisal J. Glenn Kunzler na omenjenem portalu in dodal: "V kakšnem svetu živimo?"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.