Svet
15 ogledov

Za iPhone 4 bi prodala nedolžnost

iphone 4 Žurnal24 main
Dekle s Kitajske je na spletu prodajalo svojo nedolžnost v zameno za iPhone 4.

Pred dnevi smo poročali o kitajskem najstniku, ki je za nekaj več kot 2.200 evrov prodal svojo ledvico, ker si je le tako lahko privoščil iPad 2.

Tokrat pa iz Kitajske prihaja še ena nevsakdanja novica v zvezi z Applovimi produkti. Neka najstnica je na spletni strani Weibu, to je kitajska različica Twitterja, zapisala, da prodaja svojo nedolžnost za iPhone 4. Kot piše portal mactrast.com, je ponudbo utemeljila s tem, da ji ga oče noče kupiti. Svojo ponudbo je opremila s priloženo fotografijo.

Njen zapis je naletel na ostre odzive; nekateri so se začeli spraševati celo, ali gre za potegavščino, drugi pa, ali je nekdo zlorabil njen profil in ji želel s tem zapisom škoditi.

"Resnično upam, da so te govorice neresnične ali se ne zaveda, da je iPhone 5 že skoraj tu? Kakorkoli že, z vso resnostjo ponujati nedolžnost na internetu je trapasta napaka, še posebej za najstnico, ki morda niti ne more popolnoma razumeti posledic svojega dejanja," je zapisal J. Glenn Kunzler na omenjenem portalu in dodal: "V kakšnem svetu živimo?"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.