Za nakup iphona najel brezdomce

V vrsti za nakup novega iphona 5S so policisti aretirali dva brezdomca, ker sta se stepla, tretjega pa so pridržali zaradi duševnih težav. Vsi trije so bili plačani za kampiranje v vrsti za najbolj zaželen telefon na svetu.
Oglej si celoten članek

Načrt poslovneža, ki je plačal brezdomcem, naj namesto njega kampirajo v vrsti za najnovejši iphone, se je izjalovil, ko so se ti stepli in je morala mednje poseči policija. Incident se je zgodil pred nekaj dnevi v Pasadeni v Kaliforniji in so ga posnele tudi kamere.

Dva brezdomca so zaradi pretepa aretirali, tretjega pa so policisti pridržali za 72 ur zaradi duševnih težav, ker je pobesenel tekal po ulici in strašil ljudi. Nekaj udarcev je dobil tudi poslovnež, ki je brezdomce najel, a jo je odnesel brez hujših poškodb. Policija njega ni aretirala, saj ni storil ničesar nezakonitega, so pojasnili možje v modrem.

Čakal vso noč, a ni bil plačan

Dominoe Moody, eden od brezdomcev, je povedal, da mu je poslovnež obljubil 40 dolarjev, ki pa jih ni dobil, saj so moškega policisti odpeljali, ker se je nekaj ljudi hotelo znesti nad njim. "Ni se izšlo po načrtih, čeprav sem pred trgovino stal vso noč," je povedal Moody.

Policisti so sporočili, da je pred trgovino v Pasadeni kampiralo več kot 200 ljudi, veliko jih je bilo tam več dni. Novi iphone 5S je v prodajo prišel v petek, možno pa ga je dobiti že na eBayu, kjer je cena dosegla 2.300 evrov.

So se pa že pojavili namigi, da naj bi hekerji v najnovejši iphone 5S, ki se ponaša z odklepanjem na prstni odtis, z lahkoto vdrli. Več preberite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:54 23. September 2013.

    se strinjam, tud sam imam tako imenovano blesavo plastiko, ampak nisem taka ovca, ki bi čakala v vrsti, kupo sem …

  • 14:38 23. September 2013.

    za en kup plastike blesave...glavn da ma apple, tut če da zadnji $ zanj....ovce

  • 13:54 23. September 2013.

    same ovce, kako daleč gredo ljudje, da bodo en mesec prej imeli telefon, še spijo pred trgovino, groza :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.