Svet
12 ogledov

Za nakup iphona najel brezdomce

iPhone pretep Youtube
V vrsti za nakup novega iphona 5S so policisti aretirali dva brezdomca, ker sta se stepla, tretjega pa so pridržali zaradi duševnih težav. Vsi trije so bili plačani za kampiranje v vrsti za najbolj zaželen telefon na svetu.

Načrt poslovneža, ki je plačal brezdomcem, naj namesto njega kampirajo v vrsti za najnovejši iphone, se je izjalovil, ko so se ti stepli in je morala mednje poseči policija. Incident se je zgodil pred nekaj dnevi v Pasadeni v Kaliforniji in so ga posnele tudi kamere.

Dva brezdomca so zaradi pretepa aretirali, tretjega pa so policisti pridržali za 72 ur zaradi duševnih težav, ker je pobesenel tekal po ulici in strašil ljudi. Nekaj udarcev je dobil tudi poslovnež, ki je brezdomce najel, a jo je odnesel brez hujših poškodb. Policija njega ni aretirala, saj ni storil ničesar nezakonitega, so pojasnili možje v modrem.

Čakal vso noč, a ni bil plačan

Dominoe Moody, eden od brezdomcev, je povedal, da mu je poslovnež obljubil 40 dolarjev, ki pa jih ni dobil, saj so moškega policisti odpeljali, ker se je nekaj ljudi hotelo znesti nad njim. "Ni se izšlo po načrtih, čeprav sem pred trgovino stal vso noč," je povedal Moody.

Policisti so sporočili, da je pred trgovino v Pasadeni kampiralo več kot 200 ljudi, veliko jih je bilo tam več dni. Novi iphone 5S je v prodajo prišel v petek, možno pa ga je dobiti že na eBayu, kjer je cena dosegla 2.300 evrov.

So se pa že pojavili namigi, da naj bi hekerji v najnovejši iphone 5S, ki se ponaša z odklepanjem na prstni odtis, z lahkoto vdrli. Več preberite tukaj.

Komentarjev 3
  • HansAndersen 15:54 23.september 2013.

    se strinjam, tud sam imam tako imenovano blesavo plastiko, ampak nisem taka ovca, ki bi čakala v vrsti, kupo sem ga 3mesce za tem ko je prišel ven, ampak samo iz firbca, telefon je vredu, ampak mi je sony in ...prikaži več htc bolj pri srcuto kar pa si grejo s to prodajo telefonov, da dajo dve nepomembni novosti na telefonu, pa je tak bvz, na ovcah služijo :)

  • svašta 14:38 23.september 2013.

    za en kup plastike blesave...glavn da ma apple, tut če da zadnji $ zanj....ovce

  • HansAndersen 13:54 23.september 2013.

    same ovce, kako daleč gredo ljudje, da bodo en mesec prej imeli telefon, še spijo pred trgovino, groza :)