Za razvrat plačala 190 evrov: "Nikoli bolje porabljen denar!"

Foto: Profimedia
Na hrvaški plaži možje v modrem niso lovili kriminalcev, ampak ...
Oglej si celoten članek

Mladenič in mladenka iz Švice sta zaradi kršitve javnega reda in mira na hrvaški plaži morala plačati vsak po 700 kun kazni. 

"Dramatično je izgledala intervencija splitske policije na plaži Kašujne," hudomušno piše hrvaški spletni portal 24sata. "A izkazalo se je, da ne gre za nikakršno prijetje kriminalca mednarodnega formata ali najdbo bombe, temveč najbolj običajni - seks."

In dodajajo: "Dobro, ne ravno najbolj običajni, saj se je odvijal na javni površini, v plitvini morja popularne mestne plaže Kašjuni."

Meščani so v četrtek okoli 19. ure, ko je bilo na plaži prisotnih še veliko družin z otroci, poklicali može v modrem, da naredijo red. 

"In so ga", pišejo pri 24sata. "Prišli so hitro in locirali dva državljana Švice. Mladenič in mladenka, v 20-ih letih, sta dobila prekrškovni nalog po 14. členu zakona o kršitvi javnega reda in miru."

Švicarja sta na licu mesta plačala po 700 kun, mladenič pa je po poročanju portala med štetjem denarja izjavil nekaj v smislu "nikoli bolje potrošen denar". 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:08 1. September 2018.

    folk je nevoščljiv ,da bi se zase brigali to pa ne,pa saj se marsikaj dogaja se je in se bo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.