Svet
9267 ogledov

Za razvrat plačala 190 evrov: "Nikoli bolje porabljen denar!"

Plaža na Hrvaškem
Na hrvaški plaži možje v modrem niso lovili kriminalcev, ampak ...

Mladenič in mladenka iz Švice sta zaradi kršitve javnega reda in mira na hrvaški plaži morala plačati vsak po 700 kun kazni. 

"Dramatično je izgledala intervencija splitske policije na plaži Kašujne," hudomušno piše hrvaški spletni portal 24sata. "A izkazalo se je, da ne gre za nikakršno prijetje kriminalca mednarodnega formata ali najdbo bombe, temveč najbolj običajni - seks."

In dodajajo: "Dobro, ne ravno najbolj običajni, saj se je odvijal na javni površini, v plitvini morja popularne mestne plaže Kašjuni."

Meščani so v četrtek okoli 19. ure, ko je bilo na plaži prisotnih še veliko družin z otroci, poklicali može v modrem, da naredijo red. 

"In so ga", pišejo pri 24sata. "Prišli so hitro in locirali dva državljana Švice. Mladenič in mladenka, v 20-ih letih, sta dobila prekrškovni nalog po 14. členu zakona o kršitvi javnega reda in miru."

Švicarja sta na licu mesta plačala po 700 kun, mladenič pa je po poročanju portala med štetjem denarja izjavil nekaj v smislu "nikoli bolje potrošen denar". 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2