Zabodel nekdanje dekle. Noseča je bila z drugim.

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
Sodišče je odločilo v primeru sojenja 20-letnemu moškemu za umor 18-letnega nekdanjega dekleta.
Oglej si celoten članek

Davida Komšića je zagrebško sodišče obsodilo na 30 let zapora za umor nekdanjega dekleta Kristine Krupljan. Sodba je nepravnomočna, kar pomeni, da se lahko Komšić na odločitev sodišča še pritoži. 

Po razglasitvi sodbe je po pisanju 24sata.hr njegov oče na sodišču začel vpiti: "Bravo, obsodite otroka, ker je iz Bosne." Komšić ostaja v priporu. 

smrt 18-letne nosečnice "Zabodel sem jo v vrat, slišal krik, nato se je vse stemnilo"

Komšić je svoje nekdanje dekle umoril 22. februarja lani. Nekdanji par se je usodnega večera dobil na večerji, od kjer sta se odpravila proti njeni zgradbi. Tam sta se usedla v avtomobil, kjer jo je 88-krat zabodel in porezal z nožem. 

Nekdanji par je bil skupaj od osnovne šole. On naj bi bil do nje večkrat nasilen, zaradi česar naj bi ona klicala tudi policijo. Sodišče naj bi mu celo izreklo prepoved približevanja. Pred tragičnim dogodkom naj bi mu povedala, da je noseča z drugim. 

Komšića so pred tem policisti obravnavali tudi zaradi prometne nesreče, v kateri je povozil očeta osmih otrok. V tem primeru je bil obsojen na 14 mesecev zapora. 

Slovenija Ubita 18-letnica naj bi bila noseča

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:48 9. April 2018.

    a to pa lohk komentiramo ...prasci...ostale teme pa ne ..boli me q...za hrčke

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.