Svet
642 ogledov

"Zabodel sem jo v vrat, slišal krik, nato se je vse stemnilo"

Mama umorjene Zagrebčanke 24sata
Nekdanji fant 18-letnega dekleta, ki je umrlo pod njegovo roko, je razkril, kaj ga je napeljalo v umor.

Prejšnji teden je v naselju Volovčica v Zagrebu mlajši moški do smrti zabodel 18-letno dekle. Storilec se je policiji predal sam. 

Devetnajstletnik je povedal, da sta bila z nekdanjim dekletom usodnega večera na večerji. Potem sta odšla do zgradbe, v kateri je živela. Preiskovalcem je povedal, da ga je presenetilo njeno razkritje, da je tri mesece noseča z nekom drugim

"Skupaj sva bila od 7. razreda osnovne šole. Znala sva se spreti. Prijavila me je, da sem jo pretepel, a je nato obtožbe umaknila, s pojasnilom, da je z mano noseča. Pred tremi dnevi me je šokirala, ko mi je prek telefona povedala, da je tri mesece noseča, oče pa je nekdo drug. To me je šokiralo," besede 19-letnega storilca navaja Jutarnji list.

"Izvlekel sem kuhinjski nož iz torbice in jo zabodel v vrat. Slišal sem njen krik, nato pa se mi je stemnilo. Vem samo, da sem jo še zabodel. Ne spomnim se vsega," je dejal policiji. Svoje nekdanje dekle je zabodel več kot 30-krat. 

Storilec je trenutno v priporu, grozi pa mu do 40 let zapora. 

dezurni@zurnal24.si 

 

 
Komentarjev 4
  • ode 08:26 01.marec 2017.

    Očitno na Hrvaškem "pali", da se mu je stemnilo. Pri nas pa, de je bil pijan ali drogiran. Zakaj pa ne, če zakon to dopušča, kot olajševalno okoliščino.

  • Lavdan 18:44 28.februar 2017.

    In kaj dela kuhinjski nož v torbici, če to ni naklepni umor.

  • 4krogci 13:04 28.februar 2017.

    Nič ne opravičuje umora! ma tudi ta tako zvana pridna punčka pa le ni tko zlo nedolžna kot zgleda! Sodna prepoved približevanja in pol ko mama dela gre z njim na večerjo....ma super res!