Slovenija > Črna kronika
728 ogledov

Ubita 18-letnica naj bi bila noseča

Mama umorjene Zagrebčanke 24sata
Na Hrvaškem odmeva umor 18-letnega dekleta. Njeno truplo so sinoči našli v avtomobilu, parkiranem pred stavbo, v kateri je živela. Za zdaj je edini osumljenec njen nekdanji fant. Mama je medijem povedala, da je bila njena hči noseča.

Zločin naj bi storil njen 20-letni nekdanji fant, ki ga je policija že pridržala. Fant, šlo naj bi za sina poznanega hrvaškega gostinca, je pobegnil z mesta zločina pobegnil, nato pa se je policiji predal sam. Dekle je umrlo zaradi več vbodnih ran z ostrim predmetom. Fant je bil tudi sicer poznan policiji, nazadnje so preiskavo zoper njega vodili v primeru nesreče, v kateri je povozil očeta osmih otrok.

Policijska preiskava zločina še poteka. Hrvaški portali pa med drugim navajajo, da ni šlo za prvi napad na nesrečno dekle, a so vse napade prijavili na policijo, ki pa ni storila nič. Policija se po drugi strani brani, da so pri vsakem primeru prijave postopali v skladu z zakonom. Kot piše Jutarnji list, je fantu pristojno sodišče že leta 2015 izreklo prepoved približevanja sinoči umorjenemu dekletu.

Opozorila policije in sodne prepovedi fant očitno ni jemal resno. Dokaz kakšen odnos ima do teh institucij, je fotografija, ki jo je objavil na Instagramu. Policisti so ga očitno iskali na naslovu, kjer je prijavljen, on pa se je iz njih norčeval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.