Slovenija > Črna kronika
304 ogledov

Na parkirišču našli mrtvo 18-letno dekle

Umor v Zagrebu Pixsell
V Zagrebu odmeva grozljiv umor komaj 18-letnega dekleta, do katerega je prišlo sinoči okrog 22. ure.

Kot pišejo hrvaški portali je do umora prišlo v naselju Volovčica v Zagrebu; 18-letno dekle je bilo ubito v avtomobilu, parkiranem pred stavbo, v kateri je živela.

Zločin naj bi storil njen 20-letni nekdanji fant, ki ga je policija že pridržala. Fant, šlo naj bi za sina poznanega hrvaškega gostinca, se je policiji predal sam.

Mama dekleta je bila v času zločina v službi; v času policijskega ogleda je medijem v solzah povedala, da je fant njeno hčerko, ki bi čez mesec dni praznovala 19. rojstni dan, že prej nadlegoval, zaradi česar ga je že večkrat prijavila policiji. "Razbil ji je avtomobil, vzel ji je njen mobilni telefon, ves čas je grozil, da ima dovolj denarja, da ji lahko stori karkoli," je za Jutarnji list povedala mama ubite mladenke.

Fant je bil tudi sicer poznan policiji, nazadnje so preiskavo zoper njega vodili v primeru nesreče, v kateri je povozil očeta osmih otrok.

Policijska preiskava ozadja zločina je še v teku, danes zjutraj so medijem povedali le, da je bilo truplom mlade ženske najdeno v avtomobilu in da so domnevnega storilca že prijeli. 

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 1
  • k0libri 12:55 23.februar 2017.

    Tale fant je en tak, da dokler se ne bo srečal z ilovico, ne bo dal miru. Pogrešal pa ga ne bo nihče.