Zadar – meka prostitucije

Foto: Žurnal24 Prostitutke v nemškem mestu Dortmund morajo plačati "davek na užitek". (Foto: Žu
Glavni hit hrvaške turistične ponudbe je vikend-seks na jahti ali v hotelski sobi, ki vas lahko stane do 4000 evrov.
Oglej si celoten članek

Tudi letos bo poletje na Hrvaškem zelo vroče. Zadar je namreč postal središče elitne prostitucije, pišejo hrvaški mediji. Tujci z globokimi žepi za dva dneva užitkov v hotelski sobi ali na luksuzni jahti plačajo tudi do štiri tisoč evrov.

Seks na jahti je izjemno težko razkrinkati, čeprav o njem čivkajo že vrabci na strehi, sporočajo iz hrvaške policije. "Eden od načinov je, da sledimo oglasom, v katerih pa dekleta ne omenjajo seksualnih uslug. Takšno oglaševanje je pri nas zakonito. Escort na višji ravni je izjemno težko odkriti, še posebej, ker si želijo tako stranke kot dekleta ostati anonimni," pravijo na PU Zadar.

Slobodna Dalmacija piše, da so dekleta, ki svoje telo ponujajo najbolj petičnim hrvaškim gostom, večinoma matere samohranilke. Slednje po prejetju dogovorjene vsote svoje usluge poslovnežem ponujajo kot njihove "tajnice".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.