Zadavil ženo, razkosal truplo, glavo vlil v beton, preostanek spravil v kovčka

Foto: EPA
Foto: EPA
V avstrijskem jezeru tragičen konec nemškega upokojenskega para.
Oglej si celoten članek

Policija je identicicirala ostanke človeškega telesa, ko so jih našli v dveh kovčkih v avstrijskem jezeru Traunsee. 

Gre za 71-letno žensko, ki naj bi jo ubil njen 72 letni partner, ki je po zločinu storil samomor. Njegovo truplo so namreč prav tako našli v jezeru. 

Ubil ženo, razkosal truplo, vlil glavo v beton ...

Foto: EPA avstrija, Traunsee Nemški upokojenec je, kot kažejo izsledki preiskave,  zadavil svojo ženo, razkosal njeno truplo, vlil njeno glavo v beton, preostanek trupla pa spravil v kovčka in vse skupaj odvrgel v jezero Traunsee. V tem jezeru je, kot kaže nekaj dni kasneje, tudi sam storil samomor.

Na kovček naletel mimoidoči

Prvi kovček z grozljivo vsebino so našli že v nedeljo, in sicer je nanj naletel nek mimoidoči. Drugega je nato našel policijski pes, medtem ko so policisti potapljači v ponedeljek odkrili še glavo ubite v betonu in truplo njenega morilca. 

Starejši par je živel v nemški zvezne dežele Hessen oziroma v  okolice Frankfurta. Motiv, ki je pripeljal do tragedije,  še ni znan. Nadaljnje podrobnosti naj bi policija razkrila v sredo, potem ko bodo seznanili svojce pokojnih. Foto: EPA avstrija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:43 5. Marec 2016.

    Baba je imela očitno dolg gobec in ji ga je na takšen način z zabetoniranjem zaprl !<br />Lahko pa da …

  • 01:47 7. Januar 2016.

    Koliko dela si je dal s truplom svojo ženo. Nekaj v njunem odnosu je šlo hudo, hudo narobe, da jo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.