Svet
17 ogledov

Zadavil ženo, razkosal truplo, glavo vlil v beton, preostanek spravil v kovčka

Traunsee, Avstrija EPA
V avstrijskem jezeru tragičen konec nemškega upokojenskega para.

Policija je identicicirala ostanke človeškega telesa, ko so jih našli v dveh kovčkih v avstrijskem jezeru Traunsee. 

Gre za 71-letno žensko, ki naj bi jo ubil njen 72 letni partner, ki je po zločinu storil samomor. Njegovo truplo so namreč prav tako našli v jezeru. 

Ubil ženo, razkosal truplo, vlil glavo v beton ...

avstrija, Traunsee | Avtor: EPA EPA
Nemški upokojenec je, kot kažejo izsledki preiskave,  zadavil svojo ženo, razkosal njeno truplo, vlil njeno glavo v beton, preostanek trupla pa spravil v kovčka in vse skupaj odvrgel v jezero Traunsee. V tem jezeru je, kot kaže nekaj dni kasneje, tudi sam storil samomor.

Na kovček naletel mimoidoči

Prvi kovček z grozljivo vsebino so našli že v nedeljo, in sicer je nanj naletel nek mimoidoči. Drugega je nato našel policijski pes, medtem ko so policisti potapljači v ponedeljek odkrili še glavo ubite v betonu in truplo njenega morilca. 

Starejši par je živel v nemški zvezne dežele Hessen oziroma v  okolice Frankfurta. Motiv, ki je pripeljal do tragedije,  še ni znan. Nadaljnje podrobnosti naj bi policija razkrila v sredo, potem ko bodo seznanili svojce pokojnih.

avstrija | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 2
  • Žurnalček 19:43 05.marec 2016.

    Baba je imela očitno dolg gobec in ji ga je na takšen način z zabetoniranjem zaprl !Lahko pa da se je mal gonila okol , 72letnik ne more , ženske pa še lahko !

  • Avatar Zala
    Zala 01:47 07.januar 2016.

    Koliko dela si je dal s truplom svojo ženo. Nekaj v njunem odnosu je šlo hudo, hudo narobe, da jo se tako razmrcvaril in glavo zalil z betonom?