Zadel šestico na lotu, denarja mu ne dajo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Čeprav je pravilno napovedal dobitne številke, ne bo dobil niti centa.
Oglej si celoten članek

Nemec Rainer Henning je v začetku novembra vplačal loto listek in imel srečo. Pravilno je napovedal šest številk in se razveselil denarja. Ker je pravilno kombinacijo napovedalo več igralcev igre na srečo, bi mu številke prinesle 24 tisoč evrov. 

71-letni Henning je že naredil načrte, kaj bo z denarjem, ko ga je presenetila vest, da mu dobitka ne bodo izplačali. Henning ima namreč v lasti kiosk, kjer je vplačal listek. Pravila loterije namreč ne dovoljujejo lastnikom in zaposlenim, da vplačujejo na lokacijah, kjer delajo. Če bi vplačilo izvedel kjer koli drugje, bi mu denar izplačali. 

Henning trdi, da za to pravilo ni vedel. "Če bi vedel, da ne smem igrati tu, tega ne bi storil," je dejal. Tiskovna predstavnica loterije Dorothee Hoffmann trdi, da o tem obvestijo vse lastnike in zaposlene in da bi Henning to moral vedeti.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 09:16 20. November 2019.

    Večina ljudi, ki igra loto, po žrebanju obišče prodajalca ki mu je listek prodal in vpraša: "Je kaj?" Odgovor: "Nič …

  • 09:07 20. November 2019.

    Butelj jaa😅😅😅..listek bi dal drugemu ali bi rekel, da ga ni on vplačal, pa naj loterija dokaže, da ga je …

  • 21:50 19. November 2019.

    Dal bi listek sorodniku da dvigne denar,butelj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.