Zahtevali drugo letalo

Foto: Žurnal24 Potniki ne morejo pozabiti nesreče, ki se je zgodila prejšnji mesec v Madridu, z
Potniki letalske družbe Air Berlin so bili premeščeni na drugo letalo, ker jim v dvakratnem poskusu s prvim letalom ni uspelo vzleteti.
Oglej si celoten članek

"Menimo, da so se potniki preburno odzvali na situacijo," je povedala tiskovna predstavnica Air Berlina Alexandra Müller. "Po drugi strani pa je njihova odziv razumljiv, posebej po tistem, kar se je prejšnji mesec zgodilo v Madridu," je še dodala.

Boeing 737 s 172 potniki naj bi v nedeljo dopoldne poletel iz Nürnberga v Faro na Portugalskem. Pilot se je odločil za vrnitev na letališko stezo kmalu po tem, ko je ugotovil, da zaslon na nadzorni plošči ne deluje. Uro pozneje, ko je bila težava odpravljena, so potnike znova vkrcali na letalo. Tudi drugi poskus vzleta je bil odpovedan, ker je ena izmed stevardes omedlela. Takrat pa so potniki pobesneli in zahtevali premestitev v drugo letalo. "Letalo poleg pokvarjenega zaslona na nadzorni plošči ni imelo nikakršnih tehničnih težav," je povedala Müllerjeva.

Prejšnji mesec je v letalski nesreči v Madridu umrlo 154 ljudi, ko je letalo po prvem neuspešnem poskusu vzleta kljub tehničnim težavam poskušalo spet vzleteti. V nesreči so umrli štirje Nemci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.