Zahvaljujoč mobilnemu telefonu policisti preprečili samomor

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Policisti so se pri reševanju moškega, ki je grozil s samomorom, uspešno poslužili mobilnega telefona.
Oglej si celoten članek

Na losangeleškem letališču je moški grozil, da bo skočil s police štirinadstropne parkirne hiše. Policija se je nemudoma odzvala na dogajanje in na kraj poslala patruljo. Ko so skušali z moškim navezati stik, so naleteli na jezikovno oviro. Moški je namreč govoril le korejsko. 

"Policista Michael Dear in Daniel Krockel sta takoj vzpostavila stik z vidno razburjenim moškim, s pomočjo prevajalnikov na njunih mobilnih telefonih," so v izjavi zapisali policisti. "Policistoma je uspelo moškega zvabiti par korakov bližje, da bi pogledal aplikacijo, s pomočjo katere sta si policista pomagala pri prevajanju." V tem pa sta policist na kolesu Bart Castro in policist Krockel stopila na polico, moškega zgrabila in ga spravila na varno, izjavo povzema inquirer.net. 

Po uspešnem razpletu dogajanja na letališču so moškega odpeljali v zdravstveno ustanovo, kjer so opravili vse potrebne preglede. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.