Žalil tujce, z zapisom ga je utišala mama

Foto: Facebook
Foto: Facebook
25-letni bankir je na svojem Facebook profilu širil nestrpnosti do tujcev. Na koncu je najverjetneje doživel šok, ko mu je njegova mama ravno tako na njegovem profilu razkrila skrivnost.
Oglej si celoten članek

"Ta fotografija potrjuje, da emigranti nimajo niti ne bodo nikoli imeli sposobnosti, da prevzamejo katerikoli spoštovan položaj v naši državi. #Ostudno. #Tujci." Tako se je glasil napis na Facebook profilu 25-letnega bankirja, pod katerega so se zvrstili komentarji njegovih podobno mislečih prijateljev.

Eden je napisal, da je lahko hvaležen, da nima nobenega v svojem delovnem okolju. Bankir mu je odpisal, da gotovo obstaja razlog, da med višjimi uslužbenci banke, v kateri je zaposlen, ni nobenega priseljenca.

"Ali bi vi emigrantu zaupali svoj denar? Mislim, da ni več vprašanje barva kože. Poleg tistih iz Afrike, Tajske, Indije, Pakistana, Kitajske, prihaja vse več ljudi iz Argentine, Rusije, Poljske, Romunije ali neke druge j*** države, iz katerih nenehno prihajajo," je izpostavil.

Mamin zapis o dolgo varovani skrivnosti

"Najdražji. Žal mi je, da prekinjam rasistično orgijo tebe in tvojih "genijalnih" prijateljev. Nikoli ti tega nisva nameravala povedati, morda ne bi smela niti zdaj, vendar prešel si vse meje. Zaslužiš si. Z očetom sva te pred 23-timi leti, ko si bil star dve leti, posvojila od armenske družine, ki je takrat živela v Sofiji v Bolgariji," je napisala mati 25-letnega moškega.

"Ne glede na to nimaš razloga, da bi se sramoval, Postal si uspešen mlad bankir, imaš lepo življenje. Kot kaže, so "umazani tujci" s svojimi "slabimi geni" vendarle sposobni v življenju doseči nekaj," je napisala mama in dodala, da ga v nedeljo pričakujejo na kosilu, da pripravlja špagete bolognese in da upa, da mu to ne bo preveč "tuje".

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 15:36 5. Januar 2017.

    Res je, katerakoli rasa je lahko uspešna to sploh ni debate o tem. Težava je ta, da se to preveč …

  • 15:08 5. Januar 2017.

    Se vi zavedate, da je najbolj radikalno leglo teroristov vehabistov prav Savdijska Arabija/UAE/Katar/Turkmeni/Bosna/Albanija in da imajo svojo teroristično celico prav …

  • 11:29 5. Januar 2017.

    Z mamo se strinjam da so vsi/vse rase lahko uspešni ali pa v redu ...<br /><br />je pa tu le …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.