Svet
11 ogledov

Žalil tujce, z zapisom ga je utišala mama

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nergač 13:58 04.januar 2017.

    BB a tudi ti previsiš cel dan na facebooku? Ali je sploh še kdo pri Žurnalu, ki dala kaj drugega kot pregleduje družbena omrežja in you tube? Kakšna služba!

  • Rozman 14:16 04.januar 2017.

    A tvoja služba je pa, da visiš na netu in pišeš glupe komentarje pod vsak članek?

  • nergač 14:37 04.januar 2017.

    To sem enkrat že razložil, ne morem odstraniti tega šita s svojega portala. Moji komentarji so pa lahko glupi le za glupana.

  • nergač 14:37 04.januar 2017.

    To sem enkrat že razložil, ne morem odstraniti tega šita s svojega portala. Moji komentarji so pa lahko glupi le za glupana.

  • Janez_53 15:43 04.januar 2017.

    Nikoli ne veš, če se v času, ko si bila spočeta, ni tam v bližini potepal kakšen "cigan"!

  • nergač 13:58 04.januar 2017.

    BB a tudi ti previsiš cel dan na facebooku? Ali je sploh še kdo pri Žurnalu, ki dala kaj drugega kot pregleduje družbena omrežja in you tube? Kakšna služba!

  • erikkk 11:29 05.januar 2017.

    Z mamo se strinjam da so vsi/vse rase lahko uspešni ali pa v redu ...je pa tu le mal razlike če se rodiš, odraščaš, če živiš v kakem Londonu ali pa v kaki Siriji kjer te učijo sovražiti ...prikaži več druge vere in rezati glave...

  • jozicamurn 15:38 04.januar 2017.

    Spet še eno liberalno sranje od zgodbe, tako kot tista, da smo si po DNK vsi enaki tudi s cigani in arabci ter da so isis-ovci naša kri v tem primeru. Globalizem in NWO. Mene ne prepričajo.

  • jozicamurn 15:59 04.januar 2017.

    Te razumem kaj hočeš reči, ampak v tem času igrajo na te liberalne lgbt fore preveč in jih izkoriščajo za svojo politiko globalizma in pa da moramo podpirati raznolikost ter da ne smemo biti rasisti, medtem ko s tem UBIJAJO ...prikaži več tradicijo in našo belo raso pod pretvezo "črna življenja štejejo". Janez_53 misli malo širše pa ti bo jasno kar sem hotela povedati.

  • MihaPu 16:15 04.januar 2017.

    Hahaha, bravo Joži. Dejansko res pride do tega da smo državljani v lastni državi postali desetorazredni in so recimo celo romi ali migranti ali recimo jim bolj črni ter arabci postali bolj zaščiteni kot kočevski medvedje in smo skratka tradicionalno ...prikaži več Slovenci na tem prostoru manj vredni in našo državo briga za to oz. briga jih za tiste, ki so tradicionalno živeči belci na tem prostoru. Uničujejo našo kulturo in dajejo prednost njihovi, ker je to nek "EU trend". Mislim, da si zadela v terno! Bravo za komentar. Smrt novemu svetovnemu redu, ki ubija našo tradicijo in kulturo! Strinjam se 100% s teboj tokrat.

  • jozicamurn 16:39 04.januar 2017.

    MihaPu točno takšen problem imajo sedaj v USA, kjer so na oblast skoraj postavili iste liberalne hillaryevce torej takšne retardirane zmazke, ki podpirajo raznolikost in primitivno vero. Na konncu bi jih po možnosti zasužnjili v kalifat-šeriat in sami ne ...prikaži več bi imeli pravice biti proti njim, ker bi to bilo KAZNIVO z zakonom (tako kot mi tukaj brišejo komentarje, samo zato ker sem proti vehabistom). Tvoje tradicionalno mnenje pač več ne šteje nič. Hvala bogu je Trump zmagal in upam, da bo malo počistil to nesnago.

  • MihaPu 17:05 04.januar 2017.

    Se bojim, da je res tako in tega ni možno zanikati v nobenem primeru. Potrebni so boljši in strožji varnostni ukrepi za zaščito državljanov Slovenije in naše kulture ter tradicije slovanov, navsezadnje smo slovani in si sami krojimo usodo! Predlagam, ...prikaži več da na volitve gredo lahko le tisti, ki so tukaj rojeni in so pri nas dopolnili 18 let in so se pri nas šolali ter nikoli niso imeli dvojnega državljanstva. Kmalu bodo vehabisti-muslimani zahtevali nekakšne pravice pri nas tako kot pri njih dol ali v Bosni in izkoriščali bodo našo dobro voljo in socialo ter igrali na karto "človekovih pravic". Smo že okupirani. Slovani prebudite se!

  • popokatopetl 17:12 04.januar 2017.

    Hmmm, v resnici so na "globalizaciji" največ naredili prav beli osvajalci ki so plenili naokrog po svetu, dejansko so zdaj države nekdanjih kolonialnih imperijev najbolj "globalizirane". Sedanje migracije so pljunek v morje proti delu belih lovcev na sužnje... Eni se ...prikaži več farbate z nevemkakšno belo tradicijo, ampak še ni tako tolk stoletij nazaj kar so pri nas kurili čarovnice.

  • jozicamurn 17:22 04.januar 2017.

    Vsiljujejo nam raznolikost. No ti dam en primer: v svojih letih še nikoli nisem videla toliko burk in žensk prekritih v preprogo zunaj v Ljubljani po shoping centrih že od leta 2014 dalje, odkar se je krepil šeriat in vehabijska-islamistična ...prikaži več celica v Bosni in od kar Katar in Savdijska Arabija donirajo denar po EU, da se jim gradijo islamski centri in džamija. Torej, zakaj je bilo do leta 2014 lepo in mir in tega ni bilo nikjer, sedaj pa kar naenkrat nam to vsiljujejo in je tega že preveč? To je efekt globalizacije, ki bo uničila našo tradicijo in kulturo v EU. Tukaj takšni nimajo kaj iskati, saj imamo drugačno življenje in zakone kot oni, ki so v nasprotju z njihovimi primitivnimi zakoni in z njihovim načinom življenja.

  • jozicamurn 15:08 05.januar 2017.

    Se vi zavedate, da je najbolj radikalno leglo teroristov vehabistov prav Savdijska Arabija/UAE/Katar/Turkmeni/Bosna/Albanija in da imajo svojo teroristično celico prav v okolici Sarajeva torej v Bosni blizu Slovenije? Se vi zavedate da so turki naredili genocid nad Armenci, ki so ...prikaži več kristjani? Se vi zavedate, da so v Ljubljani denar za izgradnjo džamije donirali prav najbolj ekstremni radikalni vehabisti glavorezci šeriatski kalifatovci kot so Savdijska Arabija in Katar? Tudi v Londonu in kmalu v Ljubljani bo isto in sledili bodo navodilom njihovih verskih voditeljev iz terorističnih celic (v našem primeru iz Bosne).

  • MihaPu 15:36 05.januar 2017.

    Res je, katerakoli rasa je lahko uspešna to sploh ni debate o tem. Težava je ta, da se to preveč potencira sedaj v medijih in da nam hočejo prikazati da so ekstremni islamisti, črnci, arabci, indijci, chunga lungovci super za ...prikaži več nas in da moramo živeti z njimi in da prinašajo nek napredek (napredek svoje primitivne vere?!) in če karkoli rečeš proti njim si označen kot rasist, medtem ko oni lahko delajo proti tebi brez težav in niso označeni za isto ko izkoriščajo "človekove pravice" proti tebi. Okolje v katerem ti odraščaš ni pomembno, ker jih chipirajo indirektno tudi od drugod in kot je Jožica rekla spodaj, najverjetneje na ekstremne islamiste tokrat vpliva prav Bosna in vehabisti, ki so geografsko najbližje nam.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.