Žalosten dan na obali

Foto: Profimedia
Tragičen konec za ženske in otroke.
Oglej si celoten članek

Po brodolomu čolna z migranti v turškem Egejskem morju so utonile štiri ženske in pet otrok. Kot je danes sporočila turška obalna straža, jim je uspelo rešiti pet ljudi, še vedno pa iščejo dva migranta in tihotapca.

Nesreča čolna se je zgodila v bližini turškega kraja Ayvalik, s koder ni daleč do grškega otoka Lezbos, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Turčija je po uradnih podatkih sprejela več kot 3,5 milijona beguncev iz Sirije. Vedno znova se migranti podajo na pot čez morje v sosednjo Grčijo, s čimer se jim odpre pot naprej v Evropsko unijo.

Lažne novice Policija nad moškega, ki se je lagal o migrantih

Odkriti V tem prostoru se jih je gnetlo 38

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.