Zapeljal v pešce, trije ranjeni, en mrtev, voznik kombija zbežal s prizorišča

Foto: Anže Petkovšek slovenija 07.05.13, Slovenceva cesta, prometna nesreca, nesreca, smrt dveh dekle
Incident se je zgodil ob 4. uri zjutraj.
Oglej si celoten članek

Blizu šotorišča glasbenega festivala na Nizozemskem je zgodaj davi kombi zapeljal v skupino peščev, pri čemer je en človek umrl, trije ljudje pa so bili huje poškodovani.

Incident se je zgodil ob 4. uri zjutraj na festivalu Pinkpop v mestu Landgraaf na jugu Nizozemske, voznik belega kombija je s prizorišča pobegnil.

Policija je zaprla cesto, kjer je prišlo do incidenta, in uvedla preiskavo, kombi še vedno iščejo, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Za zdaj ni jasno, ali je šlo za nesrečo ali namerno dejanje.

Srce parajoče Ganljiv zapis Dragane, ki ji je umrla triletna hčerka

Festival Pinkpop se je začel v petek, doslej pa ga je po navedbah njegovega direktorja Jana Smeetsa obiskalo 67.000 glasbenih navdušencev.

Zvezde festivala so Pearl Jam, Foo Fighters in Bruno Mars.

dezurni@zurnal24.si

 

* Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.