Zaradi norih gob si je odtrgal penis

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policisti so pred neko šolo v Michiganu našli golega moškega, ki je kričal in krvavel od pasu navzdol.
Oglej si celoten članek

Včeraj ponoči se je v šoli v kraju Ypsilanti sprožil alarm, zato so policisti nemudoma odšli preveriti, kaj se dogaja. Ko so prišli pred šolo, so na ulici našli 41-letnega golega moškega, ki je kričal od bolečin in krvavel od pasu navzdol, videti je bilo, da si je utrgal del genitalij.

Moškega, ki je v šoli razbil okno, a ni vzel ničesar, so odpeljali v bolnišnico, skupaj z drugimi deli njegovega telesa. "Tako se je drl, da ga nismo razumeli, njegovi stavki niso bili smiselni," je ob tem povedal narednik Geoff Fox. Moški je policistom kasneje priznal, da je pred indicentom pred šolo vzel nore gobe.

Možje v modrem so nesrečniku vzeli kri, saj hočejo preveriti, če je nore gobe kombiniral še s kakšno drugo drogo. Sicer pa moški nima psihičnih težav in še nikoli ni bil prijet zaradi zlorabe drog. Trenutno okreva v bolnišnici v Michiganu, ni pa znano, če je zdravnikom uspelo nazaj prišiti njegovo moškost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.