Svet
32 ogledov

Zaradi norih gob si je odtrgal penis

moški golota penis Shutterstock
Policisti so pred neko šolo v Michiganu našli golega moškega, ki je kričal in krvavel od pasu navzdol.

Včeraj ponoči se je v šoli v kraju Ypsilanti sprožil alarm, zato so policisti nemudoma odšli preveriti, kaj se dogaja. Ko so prišli pred šolo, so na ulici našli 41-letnega golega moškega, ki je kričal od bolečin in krvavel od pasu navzdol, videti je bilo, da si je utrgal del genitalij.

Moškega, ki je v šoli razbil okno, a ni vzel ničesar, so odpeljali v bolnišnico, skupaj z drugimi deli njegovega telesa. "Tako se je drl, da ga nismo razumeli, njegovi stavki niso bili smiselni," je ob tem povedal narednik Geoff Fox. Moški je policistom kasneje priznal, da je pred indicentom pred šolo vzel nore gobe.

Možje v modrem so nesrečniku vzeli kri, saj hočejo preveriti, če je nore gobe kombiniral še s kakšno drugo drogo. Sicer pa moški nima psihičnih težav in še nikoli ni bil prijet zaradi zlorabe drog. Trenutno okreva v bolnišnici v Michiganu, ni pa znano, če je zdravnikom uspelo nazaj prišiti njegovo moškost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.