Zaradi orgij ob službo

Foto: Žurnal24 Ameriško veleposlaništvo v Kabulu je že odpustilo 13 varnostnikov, ki so na vele
Ameriške oblasti so odpustile 14 varnostnikov, ki so se vinjeni in goli na ameriškem veleposlaništvu v Kabulu opijali in občevali s prostitutkami.
Oglej si celoten članek
˝Takoj smo začeli ukrepati,˝ je dejal ameriški veleposlanik v Afganistanu Karl Eikenberry. Na veleposlaništvu so tako odpustili 14 varnostnikov zasebne družbe ArmorGroup, nadaljujejo pa tudi zaslišanja z preostalim osebjem omenjene varnostne službe.

Kako se je lahko tak incident zgodil na veleposlaništvu, pa bo skušal ugotoviti tudi inšpektor ameriškega notranjega ministrstva, ki je že prispel v Afganistan.

Kot je znano je neodvisna organizacija za nadzor pri ameriški vladi (POGO) na začetku tedna dobila spletno pošto, fotografije in videoposnetke razvratnih zabav varnostnikov zasebne družbe ArmorGroup v Kabulu.

Slike razkrivajo pijane in gole moške, ki plešejo okoli ognja, medtem ko videoposnetki prikazujejo, kako se vrsta zaposlenih poliva z alkoholom, medtem ko preostali klečijo in z njih ližejo kapljice alkohola.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.