Svet
2 ogledov

Zaradi orgij ob službo

Ameriško veleposlaništvo v Kabulu je že odpustilo 13 varnostnikov, ki so na vele Žurnal24 main
Ameriške oblasti so odpustile 14 varnostnikov, ki so se vinjeni in goli na ameriškem veleposlaništvu v Kabulu opijali in občevali s prostitutkami.
˝Takoj smo začeli ukrepati,˝ je dejal ameriški veleposlanik v Afganistanu Karl Eikenberry. Na veleposlaništvu so tako odpustili 14 varnostnikov zasebne družbe ArmorGroup, nadaljujejo pa tudi zaslišanja z preostalim osebjem omenjene varnostne službe.

Kako se je lahko tak incident zgodil na veleposlaništvu, pa bo skušal ugotoviti tudi inšpektor ameriškega notranjega ministrstva, ki je že prispel v Afganistan.

Kot je znano je neodvisna organizacija za nadzor pri ameriški vladi (POGO) na začetku tedna dobila spletno pošto, fotografije in videoposnetke razvratnih zabav varnostnikov zasebne družbe ArmorGroup v Kabulu.

Slike razkrivajo pijane in gole moške, ki plešejo okoli ognja, medtem ko videoposnetki prikazujejo, kako se vrsta zaposlenih poliva z alkoholom, medtem ko preostali klečijo in z njih ližejo kapljice alkohola.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.